pinar_kayra Annenin Doğum Hikayesi

Oğluma hamilyedim ilk 6 ay yatakdan kalkamadım mide bulantısından. herşey irenç kokuyordu Allahım one tiksinme bulantıydı çok zormuş hakikaten. doğum günü gel

Doğum Boyu: 53
Doğum Kilosu: 3.900
Doğum Tipi: Normal
Hastane: Bakırköy kadın dogum hastanesi
Oğluma hamilyedim ilk 6 ay yatakdan kalkamadım mide bulantısından. herşey irenç kokuyordu Allahım one tiksinme bulantıydı çok zormuş hakikaten.
doğum günü geldi çattı sabahın erken satleri 6 sıraları doğum başlangıcı canımı dişime taktım kimseciklere söylemedim taa ki akşam 9 kadar :)) olay açığa çıktı beni götürdüler aman allahım herkez bir bagırık çagırık bende kuzu kuzu oturuyorum bir şey yok sancı vs sonra bir sancı saat 12 sıralarında Aman allahımmmm uvvvvv dayanamadım normal yapmıcam diye doğum haneyi ayağa kaldırdım kimse beni tiye almadı. öylemi öyle Dr ların hemşirelerin giriş çıkış yerlerini gözetledim çünkü doğumhane kapısı şifreli kimi şifreden kimiside arkataraftan giriş çıkış yapıyolardı ben kimsenin olmadı bir anda doğum elbisemle KAÇTIMMMMMM koca hastane seferber oldu asansörü takip ediyorlarmış nereye incek diye nihayetinde ine ine depoya inmişim sonra yukarı çıkış kapıya geldim an yakaladılar tekrar büyük ikna ları sonucu çıkardılar doğumhaneye çıktıntan hemen sonra doğum yaptım :)) doğum sonrasıda.. hamdolsun rabbime sağlıklı bir evladım oldu ALLAH herkese sağlıkla nasip etsin..