Durumum nedir doktor bey

Merhaba. 24 yaşındayım ve 1 düşüğüm oldu. Şu anda da hamile kalmak istemiyorum ama, 60 gün önce şüpheli bir ilişkim oldu.

İçeri boşaldı. ilişkiden 8 gün sonra tam zamanında regl oldum ve bu adetim bittikten sonraki 17. günde yine adet oldum. Şimdiki adetim 4 gün gecikti. hiç adetimin geciktiği görülmezdi. az önce idrar testi yaptım 12 dakka bekledim tek çizgi.

Saç dökülmesinden dolayı dün troid testi yaptırdım doktor kontrolünde, sonuçlar; Ferritin 9,10 (ref 5,8-274) Folat 9,9 (ref 3,1-19,9) TSH 3,24 (ref 0,90-3,11) Serbest T3(FT3) 5,26 (ref 3,16-5,83) Vitamin b12 198 (ref 126,5-505) FT4 10,87 (ref 7,71-16,09)

Bu adet gecikmem hamilelikten dolayı olabilir mi? yoksa TSH nin az da olsa yükselmesinden dolayı bir gecikme mi söz konusu?

Kesin olarak GEBE DEĞİLİM diyebilir miyiz? Son sorumda şu. TEK ÇİZGİ ÇIKAN evde yapılan tahlilde 10-12 dakka beklemek yeter li mi? bazılarının 3-4 saat sonra ikinci çizgi çıkıp hamile olduklarını yazdığını gördüm internette

Cevaplar (0)