Televizyon Dünyasının En Popüler Bebek ve Çocuk İsimleri

Bebeğine isim aradığın, kulağına güzel gelen isimleri not ettiğin, isim sözlüklerini karıştırdığın bir dönemde misin? O zaman dizilerdeki en güzel bebek isimlerini derlediğimiz bu yazıya göz atmalısın.

1. Kara Sevda

2015 yılından beri izleyiciyle buluşan Kara Sevda dizisinin aşıkları Kemal Soydere ve Nihal Sezin'in küçük kızlarının adı Deniz!

Ünlülerden ilham aldık: Hangi Ünlü Anne Olunca Hangi Bebek İsimlerini Tercih Etti?

2. Hayat Şarkısı

Dizinin baş karakterleri Hülya Cevher ve Kerim Cevher'in Bahar, Mehmet ve Hülya'nın hamilelik sürecinde düğme adıyla andığı Emine isimli üç tane çocukları bulunuyor. Emine ismi, Hülya' nın kaybettiği annesinin ismi! Hayat Şarkısı'nda ki Bahar bebek ise, Hülya'nın çocukluğunda olacak olan kızı için planladığı isim!

Senin prenses için başka isimler de hazırladık: Kızını Kucağına Almayı Bekleyen Anne Adaylarına Kız Bebek İsimleri Önerileri!

3. Anne

2016 yılında başlayan Anne adlı dizide başarılı oyunculuğu ile göz dolduran oyuncu Beren Gökyıldız'ın biyolojik annesi tarafından kendisine verilen ismi Melek! Onu evlat edinmek isteyen öğretmen Zeynep'in ona verdiği isim ise, Turna!

İkiz annelerine de yardımcı olalım: İki Değil, Üç Can Taşıyan Anne Adayları İçin İkiz Bebek İsimleri Önerileri!

4. Evlat Kokusu

Anne ve çocuk ilişkisine değinen senaryosuyla Evlat Kokusu adlı dizi dikkat çekiyor. Bir anlık öfkesi sonucunda hapishaneye giren ve bebeğini kaybeden Zeyno'nun hikayesini anlatan dizi Çınar isimli çocuğun kendi oğlu Can olduğunu anlaması ve ona kavuşmak için Zeyno'nun mücadelesi ile gelişiyor.

Küçük bey için gelsin: Oğluna Hangi İsmi Vereceğine Karar Veremeyen Anne Adaylarına Erkek Bebek İsimleri Önerileri!

5. İstanbullu Gelin

2017 yılında ekranlara gelmeye başlayan İstanbullu Gelin, dizinin ana karakterlerinden Faruk'un yıllar sonra bir oğlu olduğunu öğrenmesini anlatıyor. Oğlunun ismi ise, Emir!

Bu isimler çok özel: Yavrucuğuna İsim Seçmekte Zorlanan Anneler İçin Anısı Olan Bebek İsimleri

6. No: 309

Bambaşka hayatlar yaşayan Lale ve Onur'un doğacak bebekleri sebebiyle bir araya geldikleri ve o süreç içerisinde gelişen olayların anlatıldığı dizide, bebek için dizilerde karşılaşmaya alışık olduğumuz bir isim seçilmiş. No:309 dizisindeki bebek ismi de Emir!

7. Poyraz Karayel

2016 yılında En İyi Çocuk Oyuncu ödülünün sahibi Ataberk Mutlu'nun Poyraz Karayel karakterinin biricik sevimli oğlunu canlandırdığı dizideki ismi, Sinan!

Bebeğine isim arayanların merak konusu: İsim Koçu Kimdir? İsim Analizi Nasıl Yapılır?